CÉGTÖRTÉNET

A Tótkomlós Bajcsy-Zsilinszky u. 10 szám alatt működő Gazdabolt 1993-tól növényvédő szerekkel, műtrágyákkal, vetőmagvakkal, és 2010-től saját előállítású hagyma szaporítóanyaggal szolgálja ki vásárlóit.


Agro-Szatócs-Chem Kft.

Kapcsolat:
5940 Tótkomlós, Bajcsy-Zsilinszky utca 10.
Mobil: +36 (30) 290-3250

Ügyvezető: Pócsik Sándorné

Levél a cégvezetőnek – info@tkgazdabolt.hu


Szakképzett eladók segítik a vevők igényeinek megfelelően kiválasztani a vetőmagvakat, növényvédő szereket.

A mezőgazdasági termelők részére növényvédelmi szaktanácsadással, nagyüzemi növényvédő szerekkel (gyomirtók, rovarölők, gombaölők), segítjük az eredményes gazdálkodásukat. A nagyüzemi növényvédő szerek (I. – II. kategória) szakszerű megválasztásával kapcsolatos előírások betartásáért Pócsik Sándor növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási szakmérnök a felelős.

 

Családi gazdálkodás keretében vöröshagyma és fokhagyma szaporítóanyag (dughagyma, hagymamag, fokhagyma) előállításával és forgalmazásával

Pócsik Sándor foglalkozik.

növényvédelmi és tápanyaggazdálkodási szakmérnök
(őstermelő)
+36 (30) 945-8352

A dugvány, szaporító anyag előállítása során a szakmérnök nagy gondossággal felügyeli a növény-egészségügyi feladatokat (csávázást, permetezést), betakarítást, tárolást, hogy a tisztelt végfelhasználók, kiskert tulajdonosok, gazdák a legjobb minőségű dughagymát, fokhagymát ültethessék a földjükbe.

A családi gazdaságunkban előállított és NÉBIH (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) / Vetőmag- és szaporítóanyag osztály által szigorúan szemlézett dugványokat (Vöröshagyma – Fokhagyma) forgalmazzuk, juttatjuk el a termelőkhöz.

Gazdaboltunk 2014 évtől ( ENG.SZÁMA: 248401/ZT) jogosult a zöldségpalánta előállító üzem működtetésére, valamint az előállított zöldségpalánta forgalmazására. Nagykereskedők, boltok számára igény szerint előkészítjük, méretre frakcionáljuk, zsákos és adagos kiszerelésben átadjuk, kiszállítjuk a megrendelt terméket.