GENEZIS SZÁNTÓFÖLDI LEVÉLTRÁGYÁK

Gyorsanható korszerű levéltrágyák


Kloridmentes, gyorsan ható korszerű levéltrágyák melyek az egyes növényi kultúrákhoz lettek összeállítva.
Fokozzák a gyökér aktivitását, mivel olyankor is gyorsan felvehető tápanyagokhoz juttatják a növényeket, amikor az alacsony talajhőmérséklet miatt a növények gyökérzetének tápanyagfelvétele még korlátozott. A növényeken előforduló tápanyag hiány okozta betegségek könnyen megelőzhetők, megszüntethetők. Használatukkal fokozható a növények betegségekkel szembeni ellenálló képessége.

Növényvédő szerekkel egy menetben kijuttatható, de előtte előzetes keverési próbát ajánlott végezni!

Felhasználási javaslat: Levéltrágyaként, 4-6 liter/ha dózisban, 0,5-2%-os töménységben alkalmazható.

 

Kalászos levéltrágya

Genezis kalászos levéltrágya
N 15,0%, SO3 5%, Cu 1,5%, Mn 0,2%, Zn 0,2%

Kiszerelés (Nettó tartalom): 10 liter

Bruttó: 8 700 Ft/db

Bruttó: 870 Ft/liter

Magas hatóanyag-tartalmú, összetett készítmény, szántóföldi növények, gabonafélék levéltrágyázására, bokrosodáskor, kalászhányáskor. Használatával nagyobb termésbiztonság érhető el. Nitrogéntartalma könnyen felvehető, azonnali hasznosulást eredményez, mikroelem tartalma javítja a minőséget, elősegíti a növények természetes ellenálló-képességének javítását.


Kukorica levéltrágya

Genezis kukorica levéltrágya
N 15,0%, Zn 2%

Kiszerelés (Nettó tartalom): 10 liter

Bruttó: 8 200 Ft/db

Bruttó: 820 Ft/liter

Magas hatóanyag-tartalmú, összetett oldat- műtrágya, szántóföldi növények, elsősorban kukorica levéltrágyázására. Használható takarmány célú kukorica és csemegekukorica levéltrágyázására egyaránt. Nitrogén és cink tartalma a kukorica számára könnyen felvehető és hasznosítható formában van. A cink a kukorica számára fontos mikroelem, hiánya gyenge növekedést, terméskiesést okoz. Használatával jelentős terméstöbblet érhető el.


Repce levéltrágya

Genezis napraforgó levéltrágyaN 15,0%, SO3 5%, B 2%

Kiszerelés (Nettó tartalom): 10 liter

Bruttó: 9 000 Ft/db

Bruttó: 900 Ft/liter

Magas hatóanyag-tartalmú, összetett készítmény, szántóföldi növények, elsősorban repce és egyéb olajos növények levéltrágyázására. Használatával jelentős terméstöbblet, és magasabb olajtartalom érhető el. Elősegíti a növények természetes ellenálló-képességének javítását, biztosítja a megfelelő kötődést.


Napraforgó levéltrágya

Genezis repce levéltrágya
N 15,5%, SO3 5%, B 2%

Kiszerelés (Nettó tartalom): 10 liter

Bruttó: 9 000 Ft/db

Bruttó: 900 Ft/liter

Magas hatóanyag-tartalmú, összetett készítmény, olaj tartalmú növények, elsősorban napraforgó és repce levéltrágyázására. Nitrogéntartalma könnyen felvehető, azonnali hasznosulást eredményez, bórtartalma biztosítja a megfelelő kötődést és olajtartalmat. Használatával jelentős terméstöbblet érhető el.


A levéltrágyák alkalmazása esetén mindenek előtt figyelmesen olvassa el a csomagolóburkolat hátoldalán feltüntetett felhasználási javaslatot, előírásokat és egyéb tudnivalókat.


Érdeklődni, megrendelni:

Pócsik Sándor

növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási szakmérnök

+36 (30) 945-8352

Tótkomlós Gazdabolt +36 (30) 290-3250